Partytelte Leje. Leje af partytelte.

Forside
Kontakt

Partytelt blog

Partytelte leje - partytelte til udlejning

Udlejningstelte til markedets billigste pris!

 

Er du festudlejer og søger du markedets bedste partytelte til udlejning? ... så er du kommet til rette sted!

Vi leverer partytelte til erhverv og udlejning. Med et partytelt fra os er du sikret glade og tilfredse kunder. Et partytelt fra os er med til at gøre festen for dine kunder mindeværdig. En smuk fest starter med et smukt telt. Vores telte er blandt markedets smukkeste og stærkeste. Når blot rammerne er i orden - så skal selskabet nok klare resten. Køber du dit udlejningstelt her hos os, er du sikret at rammerne er i orden.

Party PRO - vores professionelle serie
Vores partytelte til udlejning tilhører professionel serien; Party PRO og Party PRO+. Vores professionelle partytelt serie er udviklet til hyppig opsætning og nedtagning og med høje, brede indgangsdøre, Vores professionelle partytelte findes i et bredt udvalg af størrelser, farver samt med et sortiment af forskellige væg- og vinduedesigns. Alle med kraftige galvaniseret stålstel samt stærke brandgodkendte PVC duge, der gør dem robuste og langtidsholdbare.

Husk som udlejer, at det er dit ansvar at sikre korrekt og sikker opsætning. Husk derfor altid at købe stormsikrings sæt med stærke stormstropper og kraftige jordspyd til sikring af teltet til dine kunders fest.

Køb dit partytelt hos os og få en fremtidssikret løsning af højeste kvalitet.

Vort sortiment af professionelle partytelte udviklet til udlejning består af følgende modeller:

Teltudlejning - salg af partytelte til udlejning

Ring til en af vore eksperter idag og få råd og vejledning til at finde netop det partytelt der passer til dit behov.


Køb dit partytelt til udlejning på www.dancovershop.dk


Dancover ® 2003-2017

Galleri - Gulv til partytelte - Klapstole og klapborde - Telte og Telthaller - Folde telte - Havepavilloner - Leje Partytelt - Partytelt salg - Partytelt udlejning - Partytelt leksikon - Billige Partytelte - Telte - Lagertelte - Telthaller - Lagerhaller - Markedstelte - Foldetelte - Reklametelte - Flextelte - Event telte

Salg af partytelte

www.dancovershop.dk

denmark@dancover.com

Tlf: 70 26 76 20

Køb dit partytelt her
Køb dit partytelt her
Køb dit partytelt her